Välkommen Louise Edlund!

Jag som driver sajten och håller i alla små små trådar kring sidan har insett att tiden inte räcker till för att även skriva kvalitativa inlägg som jag känner mig stolt över. Inte nu i alla fall.

Varje skribent på bild till höger har en egen dag och tid då de skriver återkommande. Nu ser ni där ett nytt ansikte, nämligen Louise Edlund. Jag är väldigt glad att Louise går in och skriver istället för mig under våren tills jag är mer på fötter. Louise kommer fokusera sina texter kring coaching, alltså vår inre hälsa. vilket jag tycker kompletterar övriga texter här utomordentligt. Louise skrev ju som veckans kostrådgivare för ett tag sedan och med tanke på era kommentarer var det uppskattat. Jag tror ni alla instämmer i ett VARMT VÄLKOMMEN LOUISE! 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Coaching den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera