Stoppa Alzheimer nu!

Dagens boktips kommer från kostrådgivare Gunnel Elfman-Ericson
i Karlskoga.


Stoppa alzheimer nu!

Av Bruce Fife

Boken handlar om hur vi kan undvika, förebygga och bromsa demenssjukdomar.

Jag tycker den är läsvärd därför att när man drabbas av en demenssjukdom så handlar det inte bara om den som är sjuk utan i allra högst grad så är det en anhörigsjukdom. Här får vi lära oss om vad kokosoljan betyder som bränsle i vår hjärna.  Den hjälper också hjärnan att fungera bättre.

Boken har betytt mycket för mig då jag har följt en demenssjuk far samt svärmor under deras sjukdomstid med demens. Jag gör allt jag kan för att få kunskap om hur vi kan förebygga sjukdomen. I denna bok har jag funnit mycket bra fakta.

Jag rekommenderar alla att läsa denna bok.


Du hittar boken i bokhandeln eller på nätet.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Boktips den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Stoppa Alzheimer nu!

  1. Pingback:

Kommentera