Specialerbjudande till dig kära läsare!

Här har vi fått fram ett härligt erbjudande till er läsare. Det är den härliga anläggningen nötesjö i Skåne som ger er bjuder ett LCHF-paket:

100:- rabatt per person på ordinarie pris 660:- och det gäller fredag och lördag (dock ej 22 juni - 5 augusti).

I priset ingår del i dubbelrum med frukost och på kvällen njuter du av en LCHF-middag med varmrätt, kaffe och tryffel.

Samla ihop kursgänget/kompisgänget/jobbargänget och njut en helg tillsammans!

Läs mer här: www.notesjo.se och ange "kostradgivarna.se" när du bokar.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Erbjudande den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Specialerbjudande till dig kära läsare!

  1. Ingela Jönsson

    Jag kan varmt rekommendera Nötesjö! Första gången jag var där blev jag mållös, trodde jag skulle hamna på ett taditionellt värdshus "på landet" Ack vad jag bedrog mig, nyrenoverat i en härlig "New England stil" alla rum med Hästen sängar och det gillar ju min lite känsliga rygg (fast man fick ingen snygg rutig nattmössa som dom har i reklamen, snyft) Vacker omgivning, godaste LCHF maten i värsta gourmetstil.

Kommentera