Lite suddig rapport från Hem&Villa-mässan

I dag (läs både i dag och i går) står jag på Malmömässan och lagar LCHF. Det blir ett mandelbröd med färskost som jag mixat med färska örter. Och dessutom lax med spenat- och basilikasås.

Mängder med folk var det på lördagen och det kommer säkert att vara mycket folk även i dag söndag. I år är köksscenen välplanerad och många människor kan sitta i fiket eller på stolar och lyssna. Naturligtvis får de även smaka. Och köpa boken "Näringsrik och naturlig LCHF".

Efter artikeln i Sydsvenskan om att det inom LCHF äts så mycket kött var jag taggad för uppgiften att framföra att det minsann inte var fallet. Jag hade bullat upp med blomkål, broccoli och vitkål för att illustrera det som skulle in istället för pasta, ris och potatis och jag hoppas och tror att budskapet gick fram.

Dock ska det sägas att det inte är helt lätt att laga mat och prata inför en publik samtidigt. Som tur var hade jag trevliga Gunnel Carlsson som hjälpte till att föra samtalet framåt!

På måndag ska jag bli fotograferad till omslag på en tidning som jag snart får berätta mer om. En tidning som ni alla kommer att gilla!

Må så gott i vårsolen!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Klara Desser

Kostrådgivare men också välkänd och omtyckt kokboksförfattare med nu hela 13 titlar bakom sig. Från början grafisk formgivare, en utbildning som tillsammans med ett stort intresse för matlagning och hälsa resulterade i en karriär som kokboksförfattare. Äkta maken Hans Desser tar de aptitretande fotografierna och det mesta av jobbet med kokböckerna försiggår i parets kök i Svedala utanför Malmö. Gör regelbundet recept till Expressens LCHF-bilaga och planerar för kommande böcker.

Kommentera