Kaos i kvinnohjärnan – balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt.

Kunniga och erfarna Mia Lundin har skrivit en bok om kvinnans känslomässiga berg- och dalbana kring livets olika faser av PMS, depression, perioden efter förlossning och genom klimakterieprocessen. Detta är en banbrytande bok om bioidentiska hormoner, hur du kan må mycket bättre med hjälp av dem för balans, harmoni och välmående. Förordet är skrivet av Bitten Jonsson.

Mia Lundin är svensk sjuksköterska och barnmorska med en specialistutbildning inom gynekologi och obstretik. Hon har över 22 års erfarenhet från sin klinik The Center for Hormonal and Nutritional Balance Inc. i Santa Barbara, Kalifornien. Mia var nyligen på Sverigebesök, gjorde då en TV-intervju med Malou von Sivers och höll några välbesökta seminarium innan hon återvände till Kalifornien. Du kan läsa mer om hennes verksamhet och titta på intervjun på www.mialundin.se.

Om du någon gång trott att du håller på att bryta samman och som lidit i tysthet utan riktig hjälp eller förklaringar, så tycker jag att du ska läsa den här boken. Vi kvinnor har en så komplicerad kropp och hormonsystem och blir sällan trodda av läkare när vi beskriver våra symtom. Ofta blir vi hemskickade med ett recept på depressionspreparat eller så får vi syntetiska hormonpreparat som gör allt ännu värre och ökar risken för allvarliga följdsjukdomar. Boken bör definitivt även läsas av våra män, läkare, sjuksköterskor och andra specialister.

Mia beskriver i boken på ett professionellt och tydligt sätt hur du kan skapa din egen räddningsplan i 4 steg. Steg för steg guidar hon dig genom fastställande av din hormonella fas, din känslotyp, vilken mat och kosttillskott du bör äta med hänsyn till detta och tekniker för att sänka stress och öka livskvaliteten. Dessutom lär boken ut en hel del om sköldkörteln och binjurar som är oerhört viktiga organ i kroppen för att du ska leva i ditt bästa jag. Det finns mycket du själv kan göra efter att ha läst boken noggrant. Sen kan det även bli aktuellt att blanda in läkare för provtagningar och förskrivningar av bioidentiska hormoner, tips i boken var man kan få den bästa hjälpen. Boken lär även ut den viktiga skillnaden mellan bioidentiskt
och syntetiskt östrogen och progesteron.

Jag är själv mitt i klimakterieprocessen och har en personlighet som är känslig för hög inre stress. Den här boken gav mig mängder med aha-upplevelser, nya kunskaper, tips till egenvård och bra och enkla verktyg för att förekomma hjärndimma, koncentrationssvårigheter, dåligt självförtroende, depressiva tankar och annat som gör livet tungt och som påverkas av våra kvinnliga hormoner.

Boken kan beställlas på www.mialundin.se eller någon av våra nätbokhandlar.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera