Grattis “virtanesa”!

Grattis "virtanesa" som vann Anna Halléns "LCHF för familjen"! Du har fått mejl med instruktioner hur du får boken.

Det gjordes genom att ha anmält sig till vårt nyhetsbrev - gör det DU också om du inte redan gjort det. Nästa månad kan alla som prenumererar på nyhetsbrevet vinna produkter från lchf-butiken.se

Prenumererar gör du genom att lägga in din e-postadress till höger här i kolumnen. Rutan finns under fotot på Pia Nyberg och rubriken "Följ oss".

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Grattis “virtanesa”!

 1. Profilbild

  Tina

  Hej!
  Jag skulle vilja prenumerera på ditt/erat nyhetsbrev.
  Den här sidan ligger som favorit hos mig och jag är inne och tittar minst en gång varje dag.
  Jag och min man började äta LCHF runt 20 januari i år och han har gått ner 10 kilo och dessutom gått från "soffpotatis" till att vara ute och gå raska promenader flera gånger i veckan. Jag är jätteimponerad av honom. Själv har jag inte gått ner lika mycket men jag har inte heller den övervikt som han hade. Vi mår jättebra av kosten och han har inte haft någon huvudvärk som han brukade ha varje vecka. Hoppas jag har gjort rätt nu för att få nyhetsbrevet. Varma hälsningar Tina

Kommentera