Kostrådgivarnas veckomeny

Eftersom vi kör en ny veckomeny varannan vecka numer får du välja någon av våra tidigare menyer. Vilken väljer du? Själv tragglar jag på med min mejerifria månad (bloggar här om det) så jag kör några av mina favoriter där. Har du någon mejerifri favoriträtt att tipsa om? Skriv gärna tipset i en kommentar nedan. Du kan också önska ett annat tema för veckomenyn. Alla tips mottages tack!

Ha en härlig fortsatt vecka!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Veckomeny den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera