Veckans meny!

onsdag startar vi veckans meny eller snarare "veckans-LCHF-kasse-du-handlar-själv". Hitta på ett bättre namn och om vi väljer det skickar vi en trevlig bokvinst! Skriv i kommentarerna nedan.

Du kommer få recept och inköpslista för fem vardagar en helgrätt. Skönt va! När vi utformar menyn tänker vi utifrån ett kostrådgivarperspektiv och att det ska vara så enkelt och billigt så långt det är möjligt.

Kom-i-håg att komma hit igen, senast onsdag!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

29 thoughts on “Veckans meny!

 1. Profilbild

  Margareta Moberg

  Hej o tack för en fantastisk plats. Skall bli jättekul att följa med er på denna sida och jag ser verkligen fram emot LCHF-kasse som man kan handla hem själv. Tack gillar er alla. Margareta

 2. Profilbild

  Jättebra med en mat -och menykasse som man handlar hem själv. Måste ju bli billigar eftersom ingen annan ska tjäna på "kalaset".
  Mitt förslag till den här kassen är:
  "Veckans handla-själv-kasse á la LCHF"

Kommentera