Veckans meny…

Nu har ni fått fyra härliga menyer, mängder med recept och färdigskrivna inköpslistor. Jag nämnde för de som minns, att ni först får fyra stycken menyer i fyra veckor och sedan kommer de komma varannan vecka. Allt beror på att det tar en rejäl stund att ordna med detta men det är ändå ett viktigt inslag tycker jag. Undrar hur många ni är som håller med!?

Denna vecka får ni alltså backa och ta den vecka som var er favorit - vilken är din?

I flera veckor har det stötts och blötts vad fenomenet ska heta. Det är liksom en kasse du plockar själv, fast det är ju inte en kasse egentligen. Det är en meny. Fast det blir en kasse vid kassan. Tja. Vad blir då det bästa namnet? Jo, varför krångla till det, det blir: "Kostrådgivarnas veckomeny"!

Ni var flera som föreslagit detta eller liknande namn men den som lotten föll på var Erika! Hon har för övrigt en helt fantastisk matblogg som jag kan rekommendera att bli inspirerad av. Grattis Erika! Jag kontaktar dig via e-post så ska du få välja en av Anna Halléns böcker.

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Veckomeny den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

6 thoughts on “Veckans meny…

  1. Cecilia Hedkvist

    Kostrådgivarnas veckomeny är super! När jag berättar om sajten är det många som hajar till och ser väldigt positiva ut just när jag nämner veckomenyerna med inköpslista! Keep up the good work! (Och jag kommer också att bidra med veckomenyer framöver!)

  2. Profilbild

    Gillar också menyerna! Tack för allt jobb ni lägger ner! Menyerna blir en bra inspiration för oss som kanske inte vill ha en matkasse hem utan faktiskt handla den själv...hih...men med viss hjälp, som sagt. Riktigt själv klarar man sig inte! 😉

Kommentera