Veckans meny 3

Vi har inte hittat det perfekta namnet ännu så vi kör på med ”veckans meny” och nummer 3. Kom-i-håg att du vinner en valfri kokbok av Anna Hallén om vi väljer just ditt förslag på namn. Ge förslag här i kommentarsfältetet eller på vår Facebooksida.

Den här veckan kommer recepten från Anna Halléns bok LCHF – husmanskost Håll till godo!

Vi saknar bilder till recepten. Om du lagar något av dessa rätter, dela med dig med en bild på Facebook så lägger vi in bästa bilden tillsammans med receptet häri vår receptbank. 


Vecka 3 - recepten
Vecka 3 - inköpslistan

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Veckomeny den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

3 thoughts on “Veckans meny 3

Kommentera