Veckans kasse nummer 2

Snart har vi en vinnare till vad vi egentligen ska kalla detta moment - håll ut, omröstning pågår!

Denna vecka har jag valt böcker från Klara Dessers härliga nya bok LCHF - näringsrik och naturlig kost.  Om du har MedMera-kort så kan du köpa den på Bokus denna vecka för specialpriset 135kr.

Så här ser menyn ut:

Låter det bra? Klicka då fram de utskrivbara recepten och inköpslistan i PDF-format.

  

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Veckomeny den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

4 thoughts on “Veckans kasse nummer 2

    1. Profilbild

      TACK - ORDEN VÄRMER! Och gör det lite lättare att börja tänka på nästa veckas 🙂 Jag har själv saknat det så nu äter vi SÅ mycket godare här hemma och jag är piskad varje vecka framöver att fortsätta, nu har jag ju lovat er 🙂 Hälsningar Pia

  1. Profilbild

    Nettan

    TACK detta är det bästa som hänt sen jag började med lchf i augusti, nu är det faktiskt roligare/lättare Ni har en jättebra sida här och jag är sååå glad att jag hitta hit //nettan

Kommentera