Hur en dag kan se ut

Till frukost i morse var jag sugen på sill och ägg, så det blev 2 kokta ägg, en avokado, några sillbitar och en näve blandade nötter, mums.

Åkte till jobbet och tog emot vår första klint kl. 07.00. förövrigt så är det bättre att träna på morgonen, då är kortisolhalterna högre= vi är redo för att sätta igång att jaga vår mat för dan (om vi vore stenåldersmänniskor).

Hann med två klienter till innan jag hann med ett eget träningspass (hur det såg ut berättar jag imorgon). Efter träning blev det återhämtningsshake och antioxidanter. Duscha, lite fix på anläggningen innan jag och min fru tog en promenad till Bromma Blocks för att äta lunch på restaurang Garden. För er som tror att det är svårt att äta LCHF/ Paleo ute på restaurang kan jag berätta att jag har inte en enda gång mött på motstånd när jag beställt mat utan potatis, ris eller pasta. På Garden finns det alltid uppdukat ett salladsbord med cole slaw och vitkåls sallad. Vad blev det till lunch då? Jo en baconinlindad kycklingfile med cole slaw.

Stannade till på Coop på vägen tillbaka till jobbet och fyndade 500 gram hjortgrytbitar för halva priset (sista förbrukningsdag samma dag). Handlade lite rotfrukter och sötpotatis som blir kanon till en gryta.

Tillbaka till jobbet så började min fru Anette med att bryna köttet och lägga det i en gryta med diverse kryddor och lite rödvin. Där fick den stå och puttra under eftermiddag (ca 4 h) tills vi sagt adjö till vår sista PT-klient. Det luktar gott, och jäklar vad god den blev med en klick majonnäs till. Perfekt att kunna laga och äta mat på jobbet och slippa stressa hem för att laga mat. Nu när vi kommer hem så kan vi bara slappa, läsa eller blogga.

Så kan en dag i mitt liv se ut. Imorgon ska jag berätta om min träning och vad jag äter före och efter träningen.

Ses imorgon!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i * VECKANS KOSTRÅDGIVARE *, Frukost den av .
Profilbild

Om Alexander Gefwert

Alexander Pernberg Gefwert, 41 år, är uppväxt och boende i Stockholm. Gift med Anette Pernberg och har två barn som är 19 år och 17 år. Alexander och Anette driver träningsanläggningen För Dig, i Bromma där du tränar i en privat miljö utan andra medlemmar i lokalen. Här har vi integrerat kostrådgivning med träning samt att du får handfasta råd om hur du gör i vardagen för att få det att funka på ett enkelt sätt. Du får träna funktionell träning och serveras en ekologisk proteinsmoothie (med extra grädde om du vill) på fullfeta produkter. Läs mer på För dig 

Kommentera