Vi önskar alla läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Till nyårspresent har vi lagt in en stor hög med härliga recept i en salig blandning. Ni hittar dem om ni klickar på Recept i menyn. Vi fortsätter att fylla på där allteftersom. Ha en fantastisk kväll och 2012!

ANNA HALLÉNBIRGITTA HÖGLUNDCECILIA HEDQVISTDESIRÉE ÖSTERGRENINGELA JÖNSSONJOHANNA LANNERKARL LINDMARKKLARA DESSERLENA LARSSONPIA NYBERGTHERESE RENÅKERÅSE FALKMAN FREDRIKSSON

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

4 thoughts on “Vi önskar alla läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

 1. Profilbild

  Kristina

  Tack för alla recept. Det är så rolligt att vara med från början och få upptäcka allt nytt som dyker upp här o där. Uppskattar mycket att man inte behöver läsa om all text när man läser vidare, utan att det fortsätter från brytningen.

  1. Profilbild

   Pia Nyberg

   Jag tror inte det är tekniskt möjligt men det var en bra idé! Skulle vi hitta lösningen kan man då inte tipsa någon om EN bra artikel för då får du inte med början (som står på förstasidan). God fortsättning på det nya året!

 2. Profilbild

  Kristina

  På min skärm är det så ..att det som står på förstasidan inte syns på nästa sida så att säga när jag läser vidare. (Skrollar jag uppåt så syns det ju.)Jag tycker det är jättebra.

Kommentera