Jul och julminnen

Min bästa jul... jag kan inte berätta om någon speciell jul som betytt extra mycket faktiskt. Jag tycker alla jular har sitt, man har varit i olika åldrar, i olika livssituationer och barnen har varit i olika åldrar. Ens barns första jul ligger en alltid varmt om hjärtat dock! Däremot så har jag ett roligt julminne! Jag och min storasyster hade börjat på Viktväktarna i oktober och vi var djupt hängivna våra "prickar" som man räknade då! Vi hade givetvis gått ner en hel del. Så hela julbordet var fullt av små skyltar som talade om hur många prickar allting hade! Haha! Givetvis slutade kvällen ändå med att jag krängde julgodis så det stod ut genom öronen!!


Från en annan julafton några år senare, tjock igen..

Det är väl en av det fantastiska med LCHF, några få förändringar så slipper man att räkna och fundera OCH man slipper det stora sockersuget! LCHF gör verkligen så man ligger och guppar försiktigt i ett blankt hav! Till skillnad mot det stormiga hav man annars kan befinna sig med en kost hög på kolhydrater.

Jag heter alltså Åse, är 38 år gammal och bor i vackra Helsingborg med min man Daniel och våra fem barn! Tvillingar på 14 år, sedan 7, 5 och 3 år. I familjen finns även Cavalier king charles pojken Milo som nyss fyllt 1 år och huskatten Chili som är 1,5. Två dagar efter nyårsafton joinar en ny liten Cavalier king charles valp oss!

Jag är en fullfjädrad jojobantare som jojobantat ända sedan jag började banta i 14 årsåldern. Jag var en hejare på att viktminska men hade sedan svårt att hålla vikten. 2009 lade jag om kosten till low carb och har sedan dess varit viktstabil.

Jag bloggar på 56kilo.se som är en stor inspirationskälla för många, ett kärt "barn" till mig som ger mig så mycket kärlek! I augusti 2011 utbildade jag mig till kostrådgivaren inom LCHF och kommer from januari att arbeta som kostrådgivare via femtiosexkilo.se både lokalt och på distans.

Hoppas ni alla får en helt underbar Jul och Nyår utan stormiga hav och så hörs vi här!!

 


När Åse Falkman Fredriksson inte skriver här, hittar ni henne på 56kilo.se

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera