Kostrådgivare

Nedan kostrådgivare följer våra gemensamma rekommendationer, se här. Alfabetisk ordning utifrån län, sedan stad och därefter förnamn. Saknas något län? Då har ingen kostrådgivare därifrån registrerat sig här.

Dalarnas län

Avesta

ach* Ann-Catherine Halvarsson * | ACHson consulting

Naturlig kost och hälsa! Kosten vi är designade för, ät dig till bättre hälsa! Jag erbjuder föreläsningar, personlig kostrådgivning och kurser till företag och privatpersoner. Även rådgivning på distans.

 

Ljusdal

Anki* Anne-Christine Karlsson * | Från Kaos till Koll

Med mitt företag Från Kaos till Koll vill jag få människor att börja äta en lågkolhydratkost för att kunna må sitt allra bästa. Mitt i skogen i Orsa Finnmark har jag min kursgård/restaurang Finnmarksbaren.Där har jag föreläsningar och kurser om lågkolhydratkostens fördelar. Jag leder kursen Kostgajden på ett flertal orter i mellansverige. Jag erbjuder även privat rådgivning.E-post: ankie@kaostillkoll.nu

Gotlands län

Gotland (hela ön)

Anki B DahlbyAnki B Dahlby *

Äntligen på Gotland! Jag är kostrådgivaren (och personalvetare, flygvärdinna, ridlärare) som fått bukt med min egen hälsa efter utbrändhet tack vare lågkolhydratkosten LCHF. Nu delar jag med mig till DIG! Jag erbjuder kurser, föredrag, kostrådgivning, kostkvällar med mera. Jag bor på Sudret men arbetar över hela ön. Besök min hemsida så får du veta mer.

 Jag gör hormonanalyser

Jönköpings län

Värnamo

Ylva Larsson

Jag älskar mat, både att äta och att laga den. Detta, tillsammans med en nyfikenhet på vad hälsa egentligen innebär på riktigt, har till slut lett mej till LCHF. Visst är det självklart att kvalitén på maten du äter avgör hur du mår! Jag vill inspirera med alla fördelar som denna livsstilen står för, och visa hur enkelt du gör hälsosammare val, som funkar att leva med varje dag. Kostrådgivning, kurser och inspirationsdagar.

PS. Ylva är vår fantastiska grafiker på Kostrådgivarna!

 

Skåne län

Arlöv

Arteget AB *

Kostrådgivning med specialinriktning på Sockerberoende samt värk & inflammationsproblematik. Vi utför även Biokemisk reparation, håller kurser och ger föreläsningar.

Kostrådgivarutbildning via MF utbildningar och Anna Hallén Utbildningar, Sockerberoendeterapeut certifiering via Bitten Jonsson, Hormonkurs via Therese Renåker.
Arteget AB ägs av Ingela Jönsson, tidigare skribent här på Kostrådgivarna.

   

Trelleborg

LenaB* Lena Boström * | Ät riktig mat

"Ät riktig mat – bli mätt, pigg och lätt” är temat för mina kurser i lågkolhydratkost med naturliga fetter, som jag håller lantlig miljö på egen gård utanför Trelleborg. Jag erbjuder även personlig kostrådgivning och föreläsningar. Lena har skrivit regelbundet här på KRG, bland annat om grönsaker och odling.

  

Stockholms län

Stockholm

Veronica* Veronica Aderö * | Kostvägen

Kostrådgivare med stort intresse för hälsa, naturlig kost och enkel matlagning som fungerar i folks vardag. Erbjuder kurser, föreläsningar och enskild kostrådgivning i olika former. Veronica skriver regelbundet här på KRG.

  

Stockholm

* Louise Edlund * | Hela Du

Min expertis är att lägga pusslet kring dina besvär så vi hittar individuella lösningar. Helhet är mitt ledord. Min särskilda expertis är hormoner – både för kvinnor och män. I helheten kring dig ingår även kostråd, sömnvanor, stresshantering med binjurestöd, träningsråd, sköldkörtelstöd, kosttillskottrådgivning. Jag gör även salivtester via Labrix, USA.

I varje rådgivningspaket ingår mina 5 hälsoenkäter du fyller i på datorn innan första träffen. Sedan träffas vi via Skype eller telefon.

   Jag gör hormonanalyser
Näringsrådgivare

 Årsta

matcoachen* Nadja Öström * | Matcoachen

Med hjälp av naturlig och god hemlagad mat kan du skapa hälsa och välmående. Jag ger dig personligt stöd för att hitta just ditt sätt att må bra med individanpassad kost. Välkommen på personligt besök, kontakt via mail eller telefon. Sköldskörtelproblematik är en av mina specialiteter.

    Instagram

Uppsala län

Uppsala

Lena Winroth* Lena Winroth * | MuskelFokus

Jobbar just nu främst med kostrådgivning och hormonanalyser, mestadels på distans. Är även massageterapeut, idrottsmassör, PT och utbildad inom ergonomi.

  Jag gör hormonanalyser

Värmland

Arvika

Erica* Erica Struel *Rebellion

Leg. Psykolog med KBT-inriktning och Lic. Kostrådgivare med inriktning LCHF och paleolitisk kost. Har upptäckt att det finns väldiga fördelar att ha god kunskap om hur kosten påverkar oss, både kropp och psyke.

  

Västernorrland

Docksta

GastromagiAnna Edholm *Gastromagi

Jag har själv ätit LCHF i åtta år, och kunde efter några månader sluta med de läkemedel jag under några år varit tvungen att äta för en reumatisk sjukdom. Jag fick även en ny mage på "kuppen", därav namnet Gastromagi, det händer något magiskt med magen när man utesluter spannmål, socker och stärkelse. Jag är legitimerad sjuksköterska och lic. kostrådgivare och kan hjälpa dig att utifrån dina behov och önskemål hitta en kost som passar dig och dina förutsättningar för att uppnå en bättre hälsa och välbefinnande.

Västmanland

Västerås

ddLena Winther *Winthers skafferi

Jag har ätit LCHF sedan 2008 och är med kostens hjälp symtomfri och smärtfri i den reumatiska sjukdomen psoriasisartrit. Utbildade mig till Lic. kostrådgivare för att få mer kunskap att kunna hjälpa andra må bättre med hjälp av naturlig kost. Erbjuder personlig kostrådgivning anpassad efter dina egna förutsättningar och önskemål att göra en livsstilsförändring. Jag har även en internetbutik där jag säljer lågkolhydratprodukter för bättre hälsa och välmående.

Instagram: lchfwinther   

Östergötlands län

Mjölby

Eva-Lotta Ryd* Eva-Lotta Ryd * Eva-Lotta Utbildningar

Riktig mat håller dig frisk! Jag erbjuder kostrådgivning, kurser och föreläsningar för privatpersoner, föreningar och företag. Tillsammans kan vi skapa en hållbar livsstil som fungerar i din vardag. Jag har ett brinnande intresse för enkel men god matlagning, träning, mat för barn, skolmatsfrågor, hälsa och vetenskap. Jag arbetar även som teknisk ingenjör på ett internationellt medicintekniskt företag inom neuroscience, som levererar kliniska lösningar för behandling av cancer och sjukdomar i hjärnan som förbättrar, förlänger och räddar patienters liv. Sunda individanpassade kostråd baserad på evolutionär grund och modern forskning kan förebygga ohälsa.

  

Norrköping

* Therese Renåker *Klok och kapabel AB

Therese har varit med Kostrådgivarna från första till sista dagen. Med ett stort intresse för människans livsbetingelser i allmänhet och hälsa i synnerhet ger Therese oss perspektiv på vad som händer och sker i och runt omkring oss. Therese är idag verksam som utbildare, skribent och föreläsare med hemmabas i Norrköping. Hon arrangerar också hälsoresor tillsammans med olika samarbetspartners. Läs mer på hemsidan. Efter KRG:s slut bloggar jag vidare här.

   Jag gör hormonanalyser

Distans (endast)

Toril

* Toril Myrtveit * 

Toril är kostrådgivare och har som specialitet matintoleranser, IBS och autoimmuna sjukdomar samt kostens påverkan vid depression, ADHD, Aspberger. Läs mer på hemsidan och på Facebook-gruppen "Gluten- & Mjölkfri".

 

Är du kostrådgivare?

Se information här om hur du kan komma med på listan och i vårt nätverk.

Print Friendly

Kommentera