Tack Cecilia Blidö!

CeciliaCecilia Blidö ska fokusera på andra saker framöver och slutar därför att skriva här på kostrådgivarna. Cecilia har varit med sedan maj 2012 och har skrivit en rad bra inlägg. Här är några som ni läsare har delat mest på Facebook:

Cecilia har även skapat vår kroppsskola - missa inte den! För dig som är engagerad i barnfrågor finns också några intressant temaveckor om barn och unga som Cecilia har varit med och drivit, se här tema barn och unga.

Besök gärna Cecilias hemsida "Cecilia of Sweden" och se vad hon göra annars.

Stort tack Cecilia för engagemang och fina inlägg!

 

dreamstime_xs_14132110

 

Print Friendly

Postad i Reflektioner den av .

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera