Välkomna till höstens TEMA-vecka för barn och unga

Barn&UngaNu är det dags för höstens stora temavecka med temat om barn och unga. Det blir den tredje i ordningen i Kostrådgivarna.se-s historia. Under den kommande veckan kommer vi ta upp ämnen och frågor som vi ofta stöter på när det gäller kost för barn och vi kommer beröra skolmaten och dessutom få möjlighet att stifta bekantskap med några spännande gästbloggare.

Veckans gäster kommer ge ett bredare perspektiv på hälsa och tar upp viktiga frågor som berör barn.

Vill du kolla in våra tidigare barntemaveckor? Gör det genom att klicka HÄR.

Missa nu ingenting utan häng med oss kommande veckan.

Cecilia Blidö och Anna Hallén

Print Friendly

Postad i Barn, KRG-INFO, Reflektioner den av .
Cecilia Blidö

Om Cecilia Blidö

Kostrådgivare och Certifierad Massör som driver friskvårdsföretaget Cecilia of Sweden med mottagning i Lerum utanför Göteborg. Cecilia ger individuell kostrådgivning, friskvårdande behandlingar och håller kurser i kost och hälsa. Cecilia är även initiativtagare och grundare av det nationella hjärteprojektet ”Naturlig Mat i Skolan” för barn & ungas hälsa med välbesökt blogg och aktivt forum på Facebook. Cecilia är skribent och kan också anlitas som föreläsare i hela landet.

Kommentera