Kroppsvård – vad ska vi tänka på?

Sommarens sol och bad (och regn!) får omhulda våra kroppar lite till men snart blir det kallare och iallafall jag måste bli mer noggrann med vad jag sätter på huden för att inte få utslag och kli. På sommaren verkar min hy tåla allt men inte när kylan sätter in och den torra värmen från elementen sprids.

Cecilia Blidö har tidigare skrivit en liten nybörjarskola för oss så där kan du läsa om vad du bör tänka på. Allt hänger ju ihop, vår hälsa påverkas ju av det du stoppar i munnen liksom det du sätter på huden och i håret.

Klicka på bilden så kommer du till inläggen. Eller välj "Tema" i menyn och sedan "Kroppsvård".

kropp och hälsa

Print Friendly

Postad i KRG-INFO den av .

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera