Knaprig köttfärspaj

Varsågoda, här bjuder Eva Larsdotter på sitt favoritrecept.

  • 500g blandfärs
  • 1 ägg
  • 1 dl grädde
  • 100g ädelost
  • 50 g valnötter i bitar

Allt blandas i bunke med salt o peppar och trycks ut i en pajform. Strö över 1  paket knaperstekt bacon.

In i ugnen, 200 grader grill i ca 20 min eller tills den fått fin färg!

Serveras med lite grönt, och kanske en klick creme fraiche blandad med fransk senap och lite citronsaft.

Knaprig köttfärspaj

När Eva Larsdotter inte skriver här, hittar ni henne som kostrådgivare i Göteborg. Läs mer på Evas hemsida.

Print Friendly

5 thoughts on “Knaprig köttfärspaj

  1. Ylva Larsson

    Detta blev kvällsmaten idag. Och HERREGUD så gott det var.
    Och det tyckte dessutom hela familjen. Och så kan jag se fram mot en repris på jobbet i mån 🙂 när jag plockar fram min lilla låda!

  2. Happy L8

    Nu har även jag lagat, ätit och njutit 🙂 Tusen tack för ett gott, lätt- och snabblagat mattips. Vill också sända dig ett stort tack för att du delat med dig av kloka regler, tänkvärda ord och personliga händelser! Kram

Kommentera