Spansk Fisk

De spanska smakerna av soltorkade tomater och tapenade passar utmärkt till vår vita fiskfilé. Servera med blomkålsris eller blomkålsmos och en enkel grönsallad.

(4 portioner)

  • 2 dl hackad fryst spenat
  • 400 gram vit fiskfilé
  • 10 soltorkade tomater
  • 4 dl crème fraiche
  • 2 msk tapenade
  • 2 tsk grön pesto
  • 3 dl riven smakrik ost
  • Salt och peppar

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg spenaten i botten på en ugnsform och lägg fisken ovanpå.

Klipp soltorkade tomater i små bitar.

Blandar crème fraiche, soltorkade tomater, tapenade och grön pesto i en bunke. Salta och peppra. Bred crème fraicheröran ovanpå fisken och toppa med osten. Gratinera i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter. Njut!

 

Hämtad från Anna Halléns storsäljare LCHF för kvinnor 

 

Print Friendly

Postad i Fisk den av .

Om Anna Hallén

Anna har drivit sitt företag med inriktning på lågkolhydratkost sedan 2005 och har stor erfarenhet av viktminskning, värk och välmående och hur kosten styr våra hormoner, enzymer och signalsystem. Omtyckt föreläsare, erfaren kurshållare och författare till flera succéböcker. Från hösten 2012 kan du utbilda dig till kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar.

One thought on “Spansk Fisk

  1. Pingback:

Kommentera