LCHF-bröd med halloumi

Halloumibröd 24 st

  • 2 Ekologiska Ägg
  • 1 ½ dl  Crème Fraiche
  • 25 gr smält Smör
  • 3 msk Psylliumfrön
  • 2 msk helt Linfrö
  • 2 msk Sesamfrön
  • 2 msk Ekologiska Kokosflingor
  • 2 dl riven Halloumi
  • 1 tsk Pofiber
  • ½ krm Havssalt

Rör ihop ägg, crème fraiche och smör i en bunke. Blanda ner alla frön, kokos, pofiber, salt och ost. Låt stå i kyl i 2 timmar.

Forma till matskedsstora bollar och lägg på bakplåtspapper. Bred ut till platta kakor.

Grädda i 200° i 15 minuter. Låt svalna på galler.  Frys in och ta fram eftersom och tina i brödrost eller ugn.

Print Friendly

Kommentera