Kryddat LCHF-bröd

Kryddade brödkakor 12 st

  • 2 Ekologiska Ägg
  • 1 dl Turkisk Yoghurt 10%
  • 2 msk smält Ekologiskt Kokosfett
  • ½ dl mald Mandel
  • 2 msk Sesamfrön
  • 2 msk Fibrex
  • 1 msk Pofiber
  • 1 msk hela Linfrön eller Psylliumfrön
  • 2 tsk Fiberhusk
  • 1 tsk krossad Anis och Fänkål
  • 1 tsk Bakpulver
  • ½ tsk Havssalt

Rör ihop alla torra ingredienser i en bunke. Knäck ner äggen, blanda i yoghurt och det smälta kokosfettet. Rör till en slät smet. Låt svälla 5 minuter.

Klicka ut smeten med en sked på bakplåtspapper. Forma till runda bröd.

Grädda i 200° i 12-15 minuter, tills de fått lite färg. Mina fick mer färg på undersidan än ovanpå.

Låt svalna på galler och frys in. Tina i brödrost, så smakar de nybakat.

Print Friendly

Kommentera