Baconomelett

En enkel och ganska billig middag - mums!

(4 portioner)

  • 2 paket bacon - klippt i mindre bitar
  • 200 g champinjoner - grovt hackade
  • 8 ägg
  • 0,5 dl vatten/kokosmjölk/vispgrädde
  • din favoritpeppar
  • 2 dl riven ost

TILLBEHÖR: god sallad med fetaost och oliver

För fyra personer skulle jag steka två omeletter, alltså dela allt ovan på två och göra det två gånger.

Stek bacon och champinjoner på medelvärme. Vispa ihop äggen med valfri vätska och krydda. Häll över bacon och svamp. Dra sakta "i remsor" med sidan på en stekspade, från kanten mot mitten, så att det blöta åker ner på pannan och steks. Runt runt.

Riv över osten och stek en stund till.

Servera med en grönsallad där du lagt till fetaost och oliver.

Print Friendly

Kommentera