Baconlindad Pannbiff

Baconlindad Pannbiff 2-3 port

  • 300 gr Blandfärs
  • ½ dl Grädde
  • 1 Ekologiskt Ägg
  • ½ tsk Worcestersauce
  • 2 msk Psylliumfrön
  • 1 msk Sesamfrön
  • 1 msk grovkornig Engelsk Senap
  • Havssalt och nymald Vitpeppar
  • 6 skivor Bacon
  • 2 msk Smör

Blanda allt till smeten, rör i färsen försiktigt. Låt stå i kyl och svälla i några timmar.

Forma färsen till 6 runda biffar, linda en baconskiva runt varje. Fäst med en tandpetare eller ett avbrutet grillspett.

Bryn biffarna ordentligt på båda sidor, salta och peppra. Låt eftersteka på medelvärme i ca 10 minuter, beroende på hur tjocka biffar Du gjort.

Paprikamajonnäs

  • 1 dl Ekologisk Majonnäs
  • ½ röd Paprika
  • 1 tsk Paprikapulver
  • ½ tsk Balsamvinäger
  • Havssalt

Finhacka paprikan och blanda med övriga ingredienser. Låt stå i kylen för att mogna i smaken en stund.

Print Friendly

Kommentera